MY BROKER

Met veel plezier stellen wij u MyBroker voor! MyBroker is een gratis klantenzone waar u uw verzekeringsgegevens in alle veiligheid online kan bekijken. Bovendien kan u ons dankzij MyBroker ook steeds bereiken door een bericht te sturen, en dit 7 dagen op 7, 24 u op 24u.

Aarzel niet en activeer nu gratis uw account:

Stap 1: activeer uw account

–      Vraag uw activatie link op info@rossignolaffligem.be of info@rossignolbxl.be

–      Bezoek de link

–      Geef uw e-mailadres en een paswoord naar keuze in

–      Uw account is geactiveerd!

 

Stap 2: meld u aan in uw ‘MyBroker’

Elke keer u uw contractgegevens wil consulteren of als u ons een bericht wil verzenden, volstaat het om naar ‘MyBroker’ te gaan op onze website (http://rossignolaffligem.be) en daar uw e-mailadres en zelfgekozen paswoord in te geven. Een eenvoudige internetverbinding volstaat om u aan te melden, zowel in België als in het buitenland!

Mogen wij u vragen – wanneer u zich de eerste keer aanmeldt – uw dossier aan te vullen door de verplichte klantenfiche in te vullen en goed te keuren. U hoeft hiervoor enkel de richtlijnen op het scherm te volgen.

Tip:

Heeft u een tablet? Eens uw account geactiveerd is, kan u ook op uw tablet uw verzekeringsgegevens raadplegen. Download hiervoor gratis de handige MyBroker-app in de App Store of via Google Play.