Over ons

Ons bureau

Wij helpen u bij het beheer van uw beleggingen en het optimaliseren van uw persoonlijke situatie.
Contacteer ons voor een gratis check-up van uw verzekeringen en beleggingen.

2 kantoren om u beter te dienen. “Bij u of bij ons” dat is onze slogan. Wij zijn niet aan onze stoel vastgenageld. Uw prioriteiten zijn de onze!

 

Raadgevingen

Tot uw dienst

Wij luisteren naar onze klanten en nemen de tijd om het verzekeringsdossier of het probleem dat zij ons voorleggen grondig te bestuderen.

Bekwaamheid

Wij houden ons professionalisme in ere, willen onze klanten de beste service bieden en hun belangen op de meest succesvolle manier verdedigen.

Beroepsfilosofie

“Totale klant of niets”, dat is onze slogan. Niet dat we onze collega’s onderwaarderen, maar verzekeringen moet men in zijn totaliteit aanpakken om kostbaar dubbel gebruik van leemtes in de waarborgen te vermijden.

Onafhankelijkheid

Onze specialiteit is verzekeren “op maat”. Wij kennen de beste contracten die de belangrijkste maatschappijen van ons land aanbieden. Wij vergelijken deze en bieden de klant zo de bescherming die het best aansluit bij zijn behoeftes. Tegelijkertijd besteden wij steeds aandacht aan de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Ons bureau werd opgericht in 1976. Het heeft dus al getoond wat het waard is en talrijke klanten kunnen de ernst en de deskundigheid waarmee we elke dag verzekeringsproblemen aanpakken, bevestigen. Wij verstrekken verzekerings- en beleggingsadvies aan particulieren, bedrijfsleiders en zelfstandigen.

 

Specialisatie

Tijdens zijn jarenlange ervaring heeft ons kantoor zich gespecialiseerd in het verzekeren van zelfstandigen, KMO’s en ondernemingen in het algemeen en V.M.E.. Deze klanten vereisen inderdaad zeer grote aandacht en specifieke kennis inzake verzekeringen, recht en preventie.

 

Dienstverleningen

De belangrijkste maatschappijen van het land schenken ons hun vertrouwen, zowel voor de onderschrijving van contracten als voor de regeling van schadegevallen. Dit is voordelig voor de klant, zowel wat betreft de te betalen premie als de snelheid van vergoeding in geval van schade.